A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ДСНС інформує

Відділ з попредження НС Добропільського району інформує

КОЖНОГО ПАЛІЯ БУДЕ ПОКАРАНО! Протягом 21-28 березня  рятувальники 19 ДПРЗ ліквідували 34 пожежі сухостою. Займання сухої трави виникали в м. Добропілля, м. Білицьке, с. Шахове, с. Золотий Колодязь, с. Лиман, смт. Водянське. Рятувальники нагадують населенню, що самовільне спалювання сухої трави, опалого листя та інших рослинних залишків відповідно до чинного законодавства передбачена кримінальна та адміністративна відповідальності, а саме: стаття 245 Кримінального кодексу України та стаття 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення! Спалювати суху рослинність у мирний час – це злочин, у воєнний – майже диверсія! Не паліть траву! Не додавайте зайвої роботи рятувальникам та бережіть нашу українську землю!

10:15:54 29.03.2022

Відділ з попредження НС Добропільського району інформує

13 лютого співробітники 19 державного пожежно-рятувального загону провели розяснювальну роботу з населенням міста Білозерське. В ході проведення заходу рятувальники розповіли основні правила пожежної безпеки при експлуатації електроприладів, пічного опалення та використанні відкритого вогню. На прикінці бесіди співробітники ДСНС надали інформаційні листівки.

09:20:13 14.02.2022

Відділ з попредження НС Добропільського району інформує

12 лютого не зважаючи на вихідний день співробітники 19 державного пожежно- рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області проводять роз’яснювальну роботу з мешканцями міста Добропілля. В ході проведення заходу рятувальники наголосили на необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті, нагадали про пожежну безпеку при експлуатації електроприладів та пічного опалення. На прикінці заходу громадянам було надано листівки інформативного характеру.

09:09:34 14.02.2022

Відділ з попредження НС Добропільського району інформує

11 лютого співробітники Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели нараду з керівництвом КНП «Добропільська лікарня інтенсивного лікування» щодо усунення порушень які були виявлені в ході позапланових перевірок та комісійних обстежень, також було проведено інструктаж з питань пожежної безпеки серед персоналу. Фахівці ДСНС під час проведення таких заходів розповіли про статистику пожеж на території обслуговування 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області, розповіли про необхідність усунення порушень виявлених під час перевірок та обстежень. Роз’яснили порядок дій у разі виникнення пожежі та правила користування первинними засобами пожежогасіння. В кінці заходу співробітники Служби порятунку надали адміністрації лікарні та персоналу інформаційні листівки.

09:01:39 14.02.2022

Відділ з попредження НС Добропільського району інформує

11 лютого фахівці Покровського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у місті Білозерське на тему «Дії у разі знаходження вибухонебезпечних предметів». Рятувальники зауважили, що зовні вибухонебезпечні предмети можуть нагадувати безформні шматки металу. Щоб уникнути нещасних випадків, треба твердо запам'ятати, що доторкатися до невизначених знахідок не можна, бо це небезпечно для життя. Також фахівці Служби порятунку наголосили, що існують саморобні вибухові пристрої, котрі можуть бути замасковані під звичайні речі: дитячі іграшки, банки, пакети, коробки або інші побутові речі. Тому в жодному разі не можна чіпати речі, які вам не належать. Після проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи всі громадяни отримали пам’ятки з видами вибухонебезпечних предметів та алгоритмом дій у разі їх виявлення.

08:57:59 14.02.2022

Відділ з попредження НС Добропільського району інформує

09 лютого інспектори Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели семінар-нараду з відповідальними за створення добровільних протипожежних формувань щодо профілактики пожеж в осінньо-зимовий період. Під час спілкування рятувальники розповіли присутнім про статистику пожеж на території обслуговування 19 державного пожежно-рятувального загону, нагадали присутнім про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період. В кінці бесіди співробітники ДСНС надали присутнім інформаційні листівки з правилами пожежної безпеки у побуті.

14:05:12 10.02.2022

Відділ з попредження НС Добропільського району інформує

27 січня Добропільсікі фахівці провели позапланову перевірку гуртожитків Комунального підприємства «Добропільська служба єдиного замовника». В ході проведення заходу рятувальники звернули увагу на первинні засоби пожежогасіння, стан електрогосподарства та шляхи евакуації. Під час перевірки посадовим особам було вказано на недоліки та шляхи їх усунення.

08:32:43 28.01.2022

Відділ з попредження НС Добропільського району інформує

Під час ускладнення погодних умов слід бути надзвичайно обачними. Запам’ятайте, що найлегше піддаються впливу холоду особи, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Правильно підбирайте одяг та взуття перед виходом на вулицю, обмежте переходи на далеку відстань, особливо в нічний час! Із метою запобігання та зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій, які можуть викликати людські жертви та матеріальні збитки, слід звернути увагу на наступне:

09:38:50 25.01.2022

Відділ з попредження НС Добропільського району інформує

22 січня Добропільські фахівці ДСНС вирушили на місцеву водойму села Первомайське Білозерської територіальної громади Покроського району. Під час проведення заходу рятувальники нагадали основні правила безпеки на льоду місцевим мешканцям та любителям зимової риболовлі. В кінці бесіди співробітники ДСНС надали громадянам інформаційні листівки.

08:26:02 24.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора