A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ІНФОРМАЦІЯ

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч у режимі відеозв’язку з учасниками 27-ї Української антарктичної експедиції, які вирушили на станцію «Академік Вернадський» у березні 2022 року, після початку повномасштабної війни Росії проти Укр

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч у режимі відеозв’язку з учасниками 27-ї Української антарктичної експедиції, які вирушили на станцію «Академік Вернадський» у березні 2022 року, після початку повномасштабної війни Росії проти України.

09:30:55 13.03.2023

У 209-ту річницю із дня народження українського письменника, художника та мислителя Тараса Шевченка Президент Володимир Зеленський провів зустріч із діячами культури та мистецтва.

У 209-ту річницю із дня народження українського письменника, художника та мислителя Тараса Шевченка Президент Володимир Зеленський провів зустріч із діячами культури та мистецтва.

12:53:26 10.03.2023

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі співголовою керівної Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) Ларсом Клінгбайлем і головою фракції СДПН у Бундестазі Рольфом Мютценіхом, які перебувають в Україні з візитом. У зустрічі тако

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі співголовою керівної Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) Ларсом Клінгбайлем і головою фракції СДПН у Бундестазі Рольфом Мютценіхом, які перебувають в Україні з візитом. У зустрічі також взяли участь керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та його заступники Андрій Сибіга і Роман Машовець.

10:01:05 07.03.2023

Шановна громадо!

Шановна громадо! Задля попередження порушення прав громадян України на отримання інформації та послуг державною мовою у сферах торгівлі та побуту на території Білозерської міської територіальної громади, доводимо до вашого відома, що відповідно до статті 30 закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" *мовою обслуговування* споживачів в Україні є *державна мова.* Суб'єкти господарювання всіх форм власності, фізичні особи-підприємці повинні здійснювати обслуговування та надавати інформацію про свої товари, роботи чи послуги державною мовою.

10:13:08 06.03.2023

У Львові Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська разом із Президентом Латвійської Республіки Егілсом Левітсом та його дружиною Андрою Левіте вшанували пам’ять українських воїнів, полеглих під час російсько-української війн

У Львові Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська разом із Президентом Латвійської Республіки Егілсом Левітсом та його дружиною Андрою Левіте вшанували пам’ять українських воїнів, полеглих під час російсько-української війни.

14:11:03 03.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора