A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про оголошення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності

Дата: 09.09.2021 13:23
Кількість переглядів: 196

ІНФОРМАЦІЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

БІЛОЗЕРСЬКОЇ  МІСЬКОЇ РАДИ

Про оголошення конкурсу з відбору суб′єктів оціночної діяльності для проведення оцінки майна щодо встановлення вартості об′єкту малої приватизації, яке підлягає продажу на електронному аукціоні шляхом викупу та  належить до комунальної власності Білозерської міської територіальної громади

Мета незалежної оцінки – визначення вартості об′єкту малої приватизації, який підлягає продажу  на електронному аукціоні  шляхом викупу

Конкурс відбудеться о 14-00 годині 23 вересня 2021 року (на 15-й календарний день з дати публікації на офіційному веб-сайті Білозерської міської ради) за адресою: м.Білозерське, вулиця імені Олександра Первія, б. 4; 2 поверх, зал засідань.

Телефон для довідок: 3-21-07.

Назва об’єктів та їх місцезнаходження:

Нежитлове приміщення за адресою:

  • вул. Фестивальна, буд. 9, прим. 14, площею 87,5 кв.м

Учасникам конкурсу необхідно надати до конкурсної комісії наступні підтверджуючі документи: заяву на участь у конкурсі за встановленою формою; копію установчого документу; копію кваліфікаційних документів оцінювачів, що будуть залучені до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; копію сертифікату суб’єкту оціночної діяльності; інформацію про претендента  (документ, що містить відомості щодо особистого досвіду роботи, кваліфікації тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається в запечатаному конверті з описом підтверджуючих документів та повинна містити пропозиції щодо вартості виконання робіт,  калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт та терміну виконання робіт.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної  документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається, конкурсні документи претендентів, яких не допущено до участі  у конкурсі, повертаються секретарем комісії за їх письмовою заявою після затвердження протоколу комісії. Претендент має право відкликати свою заяву до дати  проведення конкурсу, повідомивши про те письмово голову комісії.

Конкурсну документацію слід подавати до виконавчого комітету Білозерської міської ради з 8-00 до 16-00 години за адресою: м.Білозерське, вул. імені Олександра Первія, буд. 4, 2-поверх, приймальня. Кінцевий термін прийняття документів – за 4 календарних дні до початку проведення конкурсу.

Заступник Білозерського міського голови

з питань діяльності виконавчих органів                                                Микола  ПРОКОФ’ЄВ

Білозерської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора