A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про прийняття окремого індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Покровського району, що знаходиться в управлінні Покровської районної ради Донецької області, у комунальну власність територіальної гр

Дата: 13.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 189

 

ПРОЕКТ: вноситься заступником Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Білозерської міської ради  Прокоф’єв М.Л.

 

УКРАЇНА

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

від  23.09.2021 № 8/23-___

м. Білозерське

 

Про прийняття окремого індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Покровського району, що знаходиться в управлінні Покровської районної ради Донецької області, у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради

 

Керуючись статтями  25, 26, 29, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів  України від 21.09.1998 № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», на підставі рішення Покровської районної ради Донецької області  від _________2021 № VIII/______ «Про надання згоди та передачу окремого індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Покровського району, що знаходиться в управлінні Покровської районної ради Донецької області, у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти безоплатно у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради  окреме індивідуально визначене майно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Покровського району, що знаходиться в управлінні Покровської районної ради Донецької області згідно додатку 1.
  2. Утворити комісію з приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Покровського району, що знаходиться в управлінні Покровської районної ради Донецької області, у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради та затвердити її склад згідно додатку 2.
  3. Передати окреме індивідуально визначене майно згідно додатку 3 на баланс відділу освіти Білозерської міської ради.
  4. Утворити комісію з приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна на баланс відділу освіти Білозерської міської ради згідно з додатком 4.
  5. Комісіям:

5.1 Оформити акти приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна згідно чинного законодавства.

5.2 Надати по одному примірнику актів приймання-передачі Білозерській міській раді.

  1. Внести зазначені у додатку 1 основні засоби  до «Переліку майна спільної власності територіальної громади міста Білозерське,  яке знаходиться в управлінні Білозерської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 18.06.2020  № 7/72-9.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (ФЕДЬКО), з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (РЯБЧЕНКО).

 

 

 

Білозерський міський голова                                                  Сергій МАКЄЄВ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора