A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про списання з балансу комунального підприємства «Білозерська служба єдиного замовника» багатоквартирних будинків

Дата: 13.09.2021 16:04
Кількість переглядів: 157

ПРОЄКТ: т.в.о.директора КП «Білозерська служба єдиного замовника» Фоменко І.Л.

УКРАЇНА

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

від 23.09.2021 № 8/23-____

м. Білозерське

 

Про списання з балансу комунального підприємства «Білозерська служба єдиного замовника» багатоквартирних будинків

   

Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Порядку списання з балансу багатоквартрних будинків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 301, міська рада

ВИРІШИЛА:    

1. Провести списання з балансу комунального підприємства «Білозерська служба єдиного замовника» багатоквартирних будинків згідно додатку 1.

2. Для списання з балансу багатоквартирних будинків комунальному підприємству «Білозерська служба єдиного замовника»:

2.1 протягом десяти днів з дня набуття чинності цим рішенням створити та затвердити склад комісії  для списання з балансу багатоквартирних будинків згідно до вимог чинного законодавства України;

2.2  за результатами роботи комісії скласти акти про списання багатоквартирних будинків з балансу. Списання з балансу завершити у строк до 20.10.2021.  

3. Доручити Білозерському міському голові затверджувати подані комісією акти про списання багатоквартирних будинків з балансу.

4. У разі, коли у списаному з балансу багатоквартирному будинку комісією встановлено наявність окремих квартир та/або нежитлових приміщень, які не перебувають у приватній власності та право державної чи комунальної власності на яких не зареєстровані, перелік таких квартир та/або нежитлових приміщень подається комісією на розгляд міської ради для визначення  балансоутримувача.

5. Підприємствам, які надають послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій на конкурсних засадах, продовжити надання послуг до моменту прийняття співвласниками будинків рішення щодо форми управління багатоквартирними будинками та підписання договору на управління.      

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (РЯБЧЕНКО) та заступника Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  ПРОКОФ’ЄВА М.Л.

 

 

Білозерський міський голова                                                  Сергій МАКЄЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора