A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про списання з балансу багатоквартирного будинку за адресою: м.Білозерське, вул. Будівельна, буд. 23

Дата: 17.09.2021 11:03
Кількість переглядів: 157

ПРОЕКТ: вноситься заступником Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Білозерської міської ради  Прокоф’єв М.Л.

УКРАЇНА

БІЛОЗЕРСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

від 23.09.2021 р.     № 8/23-___

м.Білозерське

 

Про списання з балансу багатоквартирного будинку за адресою: м.Білозерське, вул. Будівельна, буд. 23

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних                                будинків», враховуючи звернення голови ОСББ «Любимий міста Білозерське»        Іванової Людмили Григорівни, керуючись ст. 382 Цивільного кодексу України, ст. 10 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Білозерська міська рада:

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Провести списання багатоквартирного житлового  будинку за адресою: м.Білозерське, вулиця Будівельна, будинок № 23, з балансового обліку комунального підприємства «Білозерська служба єдиного замовника» Білозерської міської ради у відповідності та у порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків».
  2. Склад комісії для списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Білозерська служба єдиного замовника» Білозерської міської ради затверджується балансоутримувачем.
  3. Окремі  нежитлові приміщення в багатоквартирному  будинку по вулиці Будівельна, будинок № 23, що не перебувають у приватній власності та право комунальної чи державної власності на них не зареєстровано, залишаються  на балансі територіальної громади м.Білозерське в особі комунального підприємства «Білозерська служба єдиного замовника»,  а право власності на них реєструється в установленому законом порядку.
  4.  Окремі житлові квартири в багатоквартирному будинку, що перебувають у державній власності або у комунальній власності територіальної громади м. Білозерське та право власності на них не зареєстровано, то такі квартири не списуються з балансу, а залишаються  на обліку комунального підприємства «Білозерська служба єдиного замовника». Участь у витратах на утримання такого будинку та його прибудинкової території у частині неприватизованих квартир покладається на основних квартиронаймачів цих квартир, а право власності на них реєструється у встановленому законом порядку.
  5.  Комісії оформити акт  про списання багатоквартирного будинку по вул. Будівельній, буд. 23  в  3 (трьох) примірниках:  КП «Білозерська служба єдиного замовника» (ФОМЕНКО), голові ОСББ «Авангард міста Білозерське» (БУЛІНА), Білозерській міській раді (ПРОКОФ’ЄВ).
  6. Директору КП «Білозерська служба єдиного замовника» (ФОМЕНКО) забезпечити передачу технічної документації та іншої передбаченої законодавством документації на будинок.
  7.  Контроль за виконанням даного рішення  покласти на  постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту   (РЯБЧЕНКО).

 

 

 

 

Білозерський міський голова                                                  Сергій МАКЄЄВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора