A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про приватизацію окремого індивідуально визначеного майна вбудованого нежитлового приміщення в м.Білозерське, вул. Фестивальна, буд.9, прим. 14

Дата: 06.10.2021 15:17
Кількість переглядів: 231

ПРОЕКТ: вноситься заступником Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Білозерської міської ради  Прокоф’єв М.Л.

УКРАЇНА

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

від  21.10.2021   № 8/24- 

м. Білозерське

 

Про приватизацію окремого індивідуально визначеного майна вбудованого нежитлового приміщення в м.Білозерське, вул. Фестивальна, буд.9, прим. 14         

 

Керуючись статтею 26 Закону Україні  «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про  приватизацію державного і комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу» від 10.05.2019  № 432, Білозерська міська рада

 

ВИРIШИЛА:

 

  1. Приватизувати окреме індивідуально визначене майно вбудованого нежитлового приміщення, яке  розташоване в м.Білозерське, вул. Фестивальна, буд.9, прим. 14,  шляхом продажу об’єкта комунальної власності, переданого в оренду  на  аукціоні з умовами щодо компенсації орендарю невід’ємних поліпшень. Власник об’єкту нерухомості - Білозерська міська рада.
  2. Погодити Білозерському міському голові МАКЄЄВУ С.В. затвердити  отриманий висновок суб’єкта оціночної діяльності про початкову вартість та ціну продажу об’єкта приватизації, отриманий за результатами проведеного конкурсу з відбору суб′єктів оціночної діяльності для проведення оцінки майна щодо встановлення вартості об′єкту малої приватизації, яке підлягає продажу на електронному аукціоні від 23 вересня 2021 року та рецензію на звіт про оцінку  майна.
  3. Аукціонній комісії визначити стартову ціну об’єкту приватизації та подати органу приватизації об’єктів комунальної власності Білозерської міської територіальної громади для затвердження умови продажу об’єкту приватизації комунальної власності відповідно до чинного законодавства.
  4. Органу приватизації об’єктів комунальної власності Білозерської міської територіальної громади:  
    1. Затвердити умови продажу об’єкту приватизації комунальної власності.
    2. Опублікувати  інформаційне повідомлення на офіційному веб сайті Білозерської міської ради та в електронній торговій системі.
  5. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на  постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (РЯБЧЕНКО) 

 

 

Білозерський міський  голова                                                   Сергій МАКЄЄВ

Прокоф’єв Микола Леонідович,  0994518793


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора