A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 21.10.2021 №139 м. Білозерське Про встановлення тарифів на послуги постачання теплової енергії в місті Білозерське комунальним підприємством «Добро» Добропільської міської ради

Дата: 22.10.2021 13:15
Кількість переглядів: 468

УКРАЇНА

БІЛОЗЕРСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 21.10.2021 №139

м. Білозерське

 

Про встановлення тарифів на послуги постачання теплової енергії в місті Білозерське комунальним підприємством «Добро» Добропільської міської ради

 

Розглянувши заяву комунального підприємства «Добро» Добропільської міської ради» від 31.05.2021 №363 про встановлення тарифів на послуги постачання теплової енергії в місті Білозерське, з метою приведення тарифів на послуги постачання теплової енергії у відповідність до економічно обґрунтованих витрат, відповідно до ст.ст.4,10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 №130 «Порядок інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», пп.2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради,

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити з 15.10.2021 року КП «Добро» Добропільської міської ради тарифи на послуги постачання теплової енергії для  населення, бюджетних установ та інших споживачів міста Білозерське на рівні:

- для  населення - 1742,76 грн. за 1 Гкал (з ПДВ);

- для бюджетних, релігійних установ та інших споживачів – 1742,76 грн. за 1 Гкал (з ПДВ).

2. Затвердити КП «Добро» Добропільської міської ради структуру тарифу на послуги постачання теплової енергії (додаток 1).

3. КП «Добро» Добропільської міської ради нарахування за послугу з  постачання теплової енергії для споживачів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії здійснювати згідно встановлених норм споживання теплової енергії на потреби опалення житлових будинків, що підлягає щомісячному коригуванню виконавцем послуги за фактичною кількістю годин постачання теплової енергії та фактичною середньомісячною температурою зовнішнього повітря (відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання»).

 

2

 

4.  КП «Добро» Добропільської міської ради повідомити споживачів про зміну тарифів на послуги постачання теплової енергії у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення їх у дію, на офіційному сайті Білозерської міської ради.

5. Керуючому справами виконкому Білозерської міської ради (БОНДАРЕНКО) оприлюднити прийняте рішення про встановлення тарифів на послуги постачання теплової енергії в місті Білозерське у засобах масової інформації та/або на офіційному сайті Білозерської міської ради відповідно до чинного законодавства.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Білозерської міської ради Прокоф’єва М.Л.

 

 

 

Міський голова                                                                                      Сергій МАКЄЄВ

 

 

Артем Сундучніков (06277) 2-69-58

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора