A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту Про внесення змін до рішення Білозерської міської ради від 23.06.2016 № 7/14-6 «Про затвердження ставок орендної плати на території міста Білозерське»

Дата: 01.11.2021 15:44
Кількість переглядів: 215

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності»,  у відповідності до норм Податкового кодексу України, Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій» та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Білозерська міська рада повідомляє про наміри оприлюднити проєкт регуляторного акту –  Про внесення змін до рішення Білозерської міської ради від 23.06.2016 № 7/14-6 «Про затвердження ставок орендної плати на території міста Білозерське» з відповідним  аналізом регуляторного впливу.

Проєкт спрямований на установлення  фіксованих розмірів орендної плати за землю задля забезпечення єдиного підходу до визначення розміру орендної плати в межах, визначених Кодексом, та недопущення податкової дискримінації відносно орендарів земель, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені  на офіційному веб-сайті Білозерської  міської ради  www.bilmr.gov.ua у розділі–  «Регуляторна політика» – «Проєкти на обговорення» - «Аналіз регуляторного впливу».

Зауваження та пропозиції щодо проєкту даного регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення за адресою: м. Білозерське, вул. Імені Олександра Первія, буд 4, тел. (06277)3-21-07,                                                                     e-mail belozirmvk@gmail.com

Розробник проєкту регуляторного акту: виконавчий комітет Білозерської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора