A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна комунальної власності Білозерської міської територіальної громади, що знаходиться в управлінні Білозерсько

Дата: 03.11.2021 14:17
Кількість переглядів: 178

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

«Про затвердження  Методики розрахунку і порядку використання плати за   оренду майна комунальної власності Білозерської міської територіальної громади, що знаходиться в управлінні Білозерської міської ради в новій редакції»

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності»,  у відповідності до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та з метою врегулювання господарських відносин щодо використання об’єктів комунальної власності міста, вдосконалення організації договірно-майнових відносин, Білозерська міська рада повідомляє про наміри оприлюднити проєкт регуляторного акту –  «Про затвердження  Методики розрахунку і порядку використання плати за   оренду майна комунальної власності Білозерської міської територіальної громади, що знаходиться в управлінні Білозерської міської ради в новій редакції» з відповідним  аналізом регуляторного впливу.

Проєкт спрямований на створення  організаційно-економічного  механізму  справляння  плати за оренду будівель, споруд, приміщень та окремого  індивідуально – визначеного майна комунальної власності територіальної  громади задля забезпечення  врегулювання господарських відносин щодо використання об’єктів комунальної власності громади, вдосконалення організації договірно-майнових відносин, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені  на офіційному веб-сайті Білозерської  міської ради  www.bilmr.gov.ua у розділі–  «Регуляторна політика» – «Проєкти на обговорення» - «Аналіз регуляторного впливу».

Зауваження та пропозиції щодо проєкту даного регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення за адресою: м. Білозерське, вул. Імені Олександра Первія, буд 4, тел. (06277)3-21-07, e-mail belozirmvk@gmail.com

Розробник проєкту регуляторного акту: виконавчий комітет Білозерської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора