A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білозерської міської ради» на 2022 рік

Дата: 08.11.2021 10:48
Кількість переглядів: 158

ПРОЕКТ: вноситься  директором КНП «ЦПМСД Білозерської міської ради»

Биковою М.О.

 

 

 

 

УКРАЇНА

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

 

 

від ___________ № ______

м. Білозерське

 

Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства

«Центр первинної медико-санітарної допомоги Білозерської міської ради» на 2022 рік

 

Відповідно до статей 75,78 Господарського кодексу України, наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015р. №205 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки», керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статутом комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білозерської міської ради», Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білозерської міської ради» на 2022 рік, що додається.
  2. У зв’язку зі змінами в фінансуванні від Національної служби здоров’я України, дозволити вносити зміни в фінансовий план щомісячно.
  3. Відповідальність за виконання показників фінансового плану на 2022 рік покласти на директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білозерської міської ради» (БИКОВА).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (ФЕДЬКО).

 

 

 

Білозерський міський голова                                                  Сергій МАКЄЄВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора