A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

«Про затвердження Положення про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних, анотаційних дощок на території Білозерської міської територіальної громади»

Дата: 25.11.2021 21:28
Кількість переглядів: 176

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

«Про затвердження Положення про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних, анотаційних дощок на території Білозерської міської територіальної громади»


 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності»,  у відповідності до норм Порядку спорудження (створення) пам’ятників і монументів, затверджених наказом Державного комітету України з будівництва та архітектури Міністерства культури і мистецтв України від 15.12.2004 № 1588/10187 та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Білозерська міська рада повідомляє про наміри оприлюднити проєкт регуляторного акту – «Про затвердження Положення про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних, анотаційних дощок на території Білозерської міської територіальної громади» з відповідним  аналізом регуляторного впливу.

Проєкт спрямований на упорядкування та регламентацію процедури встановлення пам’ятних знаків, меморіальних, анотаційних дощок на території Білозерської міської територіальної громади.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені  на офіційному веб-сайті Білозерської міської ради  www.bilmr.gov.ua у розділі–  «Регуляторна політика» – «Проєкти на обговорення» - «Аналіз регуляторного впливу».

Зауваження та пропозиції щодо проєкту даного регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення за адресою: м. Білозерське, вул. Імені Олександра Первія, буд 4, тел. (06277)3-21-07, e-mail belozirmvk@gmail.com

Розробник проєкту регуляторного акту: виконавчий комітет Білозерської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора