A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про затвердження Порядку виплати одноразової матеріальної допомоги особам, постраждалим від пожежі, стихійного лиха, інших непередбачуваних обставин, які зруйнували житло

Дата: 01.12.2021 13:45
Кількість переглядів: 255

ПРОЕКТ: вноситься начальником

управління соціального захисту

населення Білозерської міської ради

КУПЦОВОЮ Валентиною

Фото без опису

 

 

 

 

УКРАЇНА

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

від 23.12.2021 № 8/28-___

м. Білозерське

 

Про затвердження Порядку виплати

одноразової матеріальної допомоги

особам, постраждалим від пожежі, стихійного лиха, інших непередбачуваних обставин, які зруйнували житло

 

 

З метою надання допомоги особам, які постраждали від пожежі, стихійного лиха, інших непередбачуваних обставин, які зруйнували житло, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Білозерська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Порядок виплати одноразової матеріальної допомоги особам, постраждалим від пожежі, стихійного лиха, інших непередбачуваних обставин, які зруйнували житло  (додається).

 

         2.     Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (ФЕДЬКО).

 

 

  

 

Білозерський міський   голова                                                             Сергій МАКЄЄВ

 

 

 

 

 

Додаток

до рішення міської ради

23.12.2021 № 8/28-___

 

Порядок

виплати одноразової матеріальної допомоги особам, постраждалим від пожежі, стихійного лиха, інших непередбачуваних обставин, які зруйнували житло

 

          1. Цей порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у бюджеті Білозерської міської ради (далі – бюджетні кошти) для виплати одноразової матеріальної допомоги особам, постраждалим від пожежі, стихійного лиха, інших непередбачуваних обставин, які зруйнували житло    (далі – допомога).

 

         2. Допомога виплачується управлінням соціального захисту населення Білозерської міської ради (далі - УСЗН) особам, постраждалим від пожежі, стихійного лиха, інших непередбачуваних обставин, які зруйнували житло, які  зареєстровані на території Білозерської міської ради (у тому числі внутрішньо переміщеним особам) (далі - особи).

        

3. Допомога особам виплачується на підставі особистої заяви, поданої голові міської ради. Разом із заявою надаються наступні документи: 

копія паспорта громадянина України;

 

копія реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, офіційно повідомили про це відповідному контролюючому органові і мають про це відмітку в паспорті);

 

довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (при наявності);

 

          акт обстеження матеріально – побутових умов, який складається депутатами міської ради та спеціалістом Центра надання соціальних послуг міської ради;

 

          акт про пожежу, виданий Державною службою з надзвичайних ситуацій України (при наявності); 

 

номер особистого банківського рахунку;

 

згода на обробку персональних даних.

 

4. Обробка персональних даних осіб, що надають документи для отримання допомоги відповідно до цього Порядку здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних».

      

          5. Рішення про виплату допомоги або відмову в наданні допомоги приймається на засіданні комісії з питань виплати одноразової матеріальної допомоги непрацюючим малозабезпеченим особам, особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, особам, постраждалим від пожежі, стихійного лиха, інших непередбачуваних обставин, які зруйнували житло (далі - Комісія), створеною рішенням виконавчого комітету міської ради.

 

6. Підставою для виплати допомоги є рішення Комісії.

 

          7. Допомога особам виплачується УСЗН у межах коштів, які передбачені на цю мету в бюджеті міської ради на відповідний рік у розмірі:

 

          при повному знищенні житла, майна - 10000 грн.;

 

          при частковому знищенні житла, майна – 5000 грн.;

 

          при пошкодженні житла, майна – 1000 грн.

 

8. Допомога виплачується особам шляхом перерахування коштів на особисті банківські рахунки осіб або шляхом поштового переказу.

 

 

 

Секретар міської ради                                                    Вікторія ШОТТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора