A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва громадянину ПЕТРОВУ Сергію Григоровичу (с. Благодать)

Дата: 04.01.2022 10:36
Кількість переглядів: 168

УКРАЇНА

 

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

 

від  20.01.2022   № 8/-___  

м. Білозерське

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва громадянину ПЕТРОВУ Сергію Григоровичу  (с. Благодать)

 

         Керуючись статтею  26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 33, 93, 116, 122, 134, 186  Земельного кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про оренду землі», п.3 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», на підставі рішення Білозерської міської ради від 16.11.2020 № 8/1-15 «Про початок реорганізації Нововодянської сільської ради шляхом приєднання до Білозерської міської ради», розглянувши заяву          ПЕТРОВА С.Г., який зареєстрований за адресою: с. Нововодяне, вул. Донецька,  85, Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 (п’ятнадцять ) із зміною цільового призначення для ведення городництва громадянину України ПЕТРОВУ Сергію Григоровичу площею 0,6000 га за рахунок земельної ділянки площею 0,6000га  (кадастровий номер 1422085500:06:000:0026) із земель для іншого сільськогосподарського призначення (запас) комунальної власності, в межах населених пунктів с. Благодать Білозерської міської ради (колишньої Нововодянської сільської ради) Донецької області.

 2. Громадянину України ПЕТРОВУ Сергію Григоровичу забезпечити:

2.1. Розробку та погодження в установленому законом порядку проекту землеустрою щодо відведення зазначеної у пункті 1 цього рішення земельної ділянки.

2.2. Подання погодженого проекту землеустрою до міської ради для подальшого розгляду в установленому законом порядку.

       3. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (ШВЕД).

 

Білозерський міський голова                                                     Сергій МАКЄЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора