A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради від Міністерства соціальної політики України окремого індивідуально визначеного майна

Дата: 05.01.2022 15:52
Кількість переглядів: 213

УКРАЇНА

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

від ________№ _________

м. Білозерське

 

Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради від Міністерства соціальної політики України окремого індивідуально визначеного майна

 

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства соціальної політики України від 16 грудня 2020 року №815 «Про надання територіальним громадам технічного оснащення щодо організації виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей», враховуючи розподіл меблів, отриманих в межах проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», що фінансується Міжнародним банком реконструкції та розвитку згідно з Угодою про позику від 09 липня 2014 року, між територіальними громадами згідно з Договором з Товариством з обмеженою відповідальністю «АРТ-ПРОМ» від 27 вересня 2021 року №NCB-A15 «Оснащення меблями територіальних громад для організації виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей»,  на підставі видаткової накладної № 1510 від 15.12.2021,  Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

          1.     Прийняти безоплатно у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради від Міністерства соціальної політики України (ЄДРПОУ 37567866) окреме індивідуально визначене майно, отримане в межах проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» згідно з додатком 1.

          2.    Передати окреме індивідуально визначене майно згідно додатку 2 на баланс Управління соціального захисту населення Білозерської міської  ради.

  1. Утворити комісію з приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна на баланс Управління соціального захисту населення Білозерської міської ради згідно з додатком 3.
  2. Передати окреме індивідуально визначене майно згідно додатку 4 на баланс Центру надання соціальних послуг Білозерської міської ради.
  3. Утворити комісію з приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна на баланс Центру надання соціальних послуг Білозерської міської ради згідно з додатком 5.
  4. Комісіям:
    1. Оформити акти приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна згідно чинного законодавства.

7.2   Надати по одному примірнику актів приймання-передачі Білозерській міській раді до 01.02.2022.

8.   Внести зазначені у додатку 1 основні засоби  до «Переліку майна спільної власності територіальної громади міста Білозерське,  яке знаходиться в управлінні Білозерської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 18.06.2020  № 7/72-9.

9.       Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (ФЕДЬКО), з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (РЯБЧЕНКО).

 

 

 

 

Білозерський міський голова                                                   Сергій МАКЄЄВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора