Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради гуртожитку, який знаходиться на балансі державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток»

Дата: 08.01.2022 12:40
Кількість переглядів: 236

УКРАЇНА

 

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

 

від 20.01.2022    № 8/ –0

м.Білозерське

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради гуртожитку, який  знаходиться на балансі державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток»

 

 

         Розглянувши звернення в.о. генерального директора  ДП «Добропіллявугілля-видобуток» від 23.12.2021 року № 1751 про розгляд питання щодо безоплатної  передачі у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради гуртожитку, який  знаходиться на балансі державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток», керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,  враховуючи рішення Білозерської міської ради від 17.09.2015 року № 6/88-3 «Про перейменування вулиць і провулків  м. Білозерське, сел. Бокове», Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати згоду на безоплатну передачу з державної власності у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради гуртожитку, який  знаходиться на балансі державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток»
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Білозерської  міської ради ПРОКОФ’ЄВА М.Л. та голову постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту РЯБЧЕНКО П.І.

 

Білозерський міський голова                                                       Сергій МАКЄЄВ

Прокоф’єв Микола Леонідович,   3-21 08

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь