Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради гуртожитку, який знаходиться на балансі державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток»

Дата: 08.01.2022 12:40
Кількість переглядів: 224

УКРАЇНА

 

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

 

від 20.01.2022    № 8/ –0

м.Білозерське

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради гуртожитку, який  знаходиться на балансі державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток»

 

 

         Розглянувши звернення в.о. генерального директора  ДП «Добропіллявугілля-видобуток» від 23.12.2021 року № 1751 про розгляд питання щодо безоплатної  передачі у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради гуртожитку, який  знаходиться на балансі державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток», керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,  враховуючи рішення Білозерської міської ради від 17.09.2015 року № 6/88-3 «Про перейменування вулиць і провулків  м. Білозерське, сел. Бокове», Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати згоду на безоплатну передачу з державної власності у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради гуртожитку, який  знаходиться на балансі державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток»
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Білозерської  міської ради ПРОКОФ’ЄВА М.Л. та голову постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту РЯБЧЕНКО П.І.

 

Білозерський міський голова                                                       Сергій МАКЄЄВ

Прокоф’єв Микола Леонідович,   3-21 08

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь