A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 20.01.2022 р. № 8/31-19 м. Білозерське Про погодження відділу освіти Білозерської міської ради рішення про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення у місті Білозерське по вул. Театральна, буд. 3 площею 89,6 кв.м.

Дата: 24.01.2022 10:57
Кількість переглядів: 130

УКРАЇНА

 

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

від 20.01.2022 р. № 8/31-19

м. Білозерське

 

 

Про погодження відділу освіти Білозерської міської ради рішення про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення у місті Білозерське по вул. Театральна, буд. 3 площею 89,6 кв.м.

 

Керуючись статтями 26, 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Погодити відділу освіти Білозерської міської ради рішення про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення (включено до переліку ІІ типу) площею 89,6 кв.м., розташованого на першому поверсі будівлі «Юний технік» у місті Білозерське по вул. Театральна, буд. 3  без проведення аукціону терміном на п’ять років.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради ПРОКОФ′ЄВА М.Л. та голову постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту РЯБЧЕНКО П.І.

 

 

 

 

 

Білозерський міський голова                                                       Сергій МАКЄЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора