A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про скликання чергової тридцять третьої сесії міської ради VІIІ скликання

Дата: 04.02.2022 09:28
Кількість переглядів: 180

 

 

БІЛОЗЕРСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

БІЛОЗЕРСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

від 03.02.2022 №13р

м.Білозерське

 

Про скликання чергової тридцять третьої

сесії міської ради VІIІ скликання

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Білозерської міської ради VIІІ скликання

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

  1. Скликати тридцять третю сесію міської ради VIІІ скликання 17.02.2022

о 10 годині 00 хвилин в актовому залі міської ради.

2. На розгляд сесії винести питання згідно з додатком.

3. Порядок денний чергової тридцять третьої сесії міської ради 8-го скликання оприлюднити на інформаційному стенді міської ради у строк передбачений чинним законодавством.

 

Міський голова                                                                      Сергій МАКЄЄВ

 

 

Порядок  денний

Тридцять третьої чергової  сесії Білозерської міської  ради VIII скликання

 

17 лютого  2022 року

 

 

 

  1. Про виконання Програми економічного та соціального розвитку міста Білозерське за 2021 рік. Доповідач: Сафонова О.О. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про виконання міського бюджету за 2021 рік. Доповідач: Сафонова О.О. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про внесення змін до рішення Білозерської міської ради від 23.12.2021 р.  № 8/29 –3 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Білозерської міської територіальної громади на 2022 рік». Доповідач: Сафонова О.О. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про внесення змін до рішення Білозерської міської ради від 23.12.2021 № 8/29-4 «Про міський бюджет на 2022 рік». Доповідач: Сафонова О.О. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про передачу майна комунальної власності Білозерської  міської територіальної громади, у державну власність 19 ДЕРЖАВНОГО ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОГО ЗАГОНУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)       ПОНОМАРЬОВУ Олександру Васильовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці ІВАШИНІЙ Наталії Вікторівні у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Первомайське). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ТРІСКАЧУ Олександру Олександровичу (в межах населених пунктів с. Благодать). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину СЕМИРУНЧИКУ Михайлу Миколайовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1.  Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці СМІРНОВІЙ Юлії Михайлівні (в межах населених пунктів с. Благодать). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину СМІРНОВУ Олександру Олександровичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань/

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з ведення товарного сільськогосподарського виробництва на ведення особистого селянського господарства громадянці СТУПАКОВІЙ Ганні Андріївні (за межами населених пунктів)
  2. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з ведення товарного сільськогосподарського виробництва на ведення особистого селянського господарства громадянці ШАЛЬОННІЙ Інні Анатоліївні (за межами населених пунктів)
  3. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з ведення товарного сільськогосподарського виробництва на ведення особистого селянського господарства громадянину ЯГУПЦЮ Олександру Анатолійовичу (за межами населених пунктів)
  4.  

 

  1. Про поновлення дії договору оренди землі (земельної ділянки)  ТРУНОВУ Ю.В. (1411570500:00:028:0001). Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою загальною площею 0,6436 га кадастровий номер (1411570500:00:013:0005). Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про надання права постійного користування земельною ділянкою загальною площею 0,6436 га кадастровий номер (1411570500:00:013:0005)

 

  1.  Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  №1 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  №2 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  № 3 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.
  2. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  № 4 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  № 5 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  № 6 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про передачу в  оренду  частини приміщення будівлі виконавчого комітету Білозерської міської ради  в м.Білозерське по  вул. імені Олександра Первія, буд.4 для розміщення фінансового відділу  Білозерської міської ради. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 8/29-29 «Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Білозерської міської  територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні в 2022 році». Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 8/29-30 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Білозерської міської  територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону в 2022 році». Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою
  2.  

 

 

 

 

 

Білозерський міський голова                                                  С.В.МАКЄЄВ

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора