A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 17.02.2022 № 8/33 – 14 м. Білозерське Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПОНОМАРЬОВУ Олександру Васильовичу (за межами

Дата: 21.02.2022 11:05
Кількість переглядів: 132

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

 

від 17.02.2022   № 8/33 – 14

м. Білозерське

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)       ПОНОМАРЬОВУ Олександру Васильовичу (за межами населених пунктів)

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування             в Україні», статтею 12 Земельного кодексу України, статтею 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статтею 3 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»,  статтею 55 Закону України «Про землеустрій», на підставі рішення Білозерської міської ради від 16.11.2020   № 8/1-15 «Про початок реорганізації Нововодянської сільської ради шляхом приєднання до Білозерської міської ради», розглянувши заяву ПОНОМАРЬОВА О.В., який зареєстрований за адресою: м. Білозерське, вул. Пушкіна, 2/52,  Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на складання технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України ПОНОМАРЬОВУ Олександру Васильовичу, на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом № 2712 від 06.11.2009 року, та підтверджується сертифікатом серії РН №110275 на земельну часту (пай), орієнтовною площею 2,83 в умовних кадастрових гектарах, сільськогосподарського призначення, із земель колишнього КСП ім. Урицького за межами населених пунктів на території Білозерської міської (колишньої Нововодянської сільської) ради Покровського (колишнього Добропільського) району Донецької області.

2. ПОНОМАРЬОВУ Олександру Васильовичу надати погоджену технічну  документацію до Білозерської міської ради для подальшого розгляду у встановленому законом порядку.

3. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (ШВЕД).

 

 

 

Білозерський міський голова                                                     Сергій МАКЄЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора