A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про звернення Білозерського міського голови та депутатів Білозерської міської ради VIII скликання до мешканців Білозерської міської територіальної громади

Дата: 22.02.2022 11:55
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

 

 

 

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

 

від  17.02.2022 р.    №  8/33 –50

м.Білозерське

 

 

Про звернення Білозерського міського голови та депутатів Білозерської міської ради VIII скликання до мешканців Білозерської міської територіальної громади

 

 

У зв’язку з тим, що останнім часом на кордонах нашої держави склалась дуже непроста обстановка, з метою недопущення поширення панічних настроїв серед населення, чуток та російської пропаганди, попередження дестабілізації політичної ситуації всередині країни, керуючись статтями 10, 43, 46, 47, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», статтями 140, 144 Конституції України, регламентом Білозерської міської ради  VIII скликання, затвердженого рішенням міської ради № 8/1-6 від 16.11.2020, Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Звернутись до мешканців Білозерської міської територіальної громади із закликом не поширювати  панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не  піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й  не підігрувати агресору (текст звернення додається).

 

  1. Оприлюднити звернення на офіційному веб-сайті Білозерської міської територіальної громади.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань питань депутатської діяльності, законності, захисту прав громадян, етики та регламенту (ШЕВЧЕНКО)

 

 

 

 

Білозерський міський голова                                                  Сергій  МАКЄЄВ

 

 

Згідно з оригіналом

Секретар міської ради                                                                                         В.Г.ШОТТ

Додаток

до рішення міської ради

17.02.2022 № 8/33-50

 

                                                     ЗВЕРНЕННЯ

депутатів білозерської міської ради viii скликання

до мешканців  громади

 

Ми, Білозерський міський голова та депутати Білозерської міської ради,  звертаємось до всіх мешканців  нашої громади.

В Україні з 2014 року триває війна, але останнім часом на кордонах нашої держави склалася дуже непроста обстановка.

Росія постійно нагнітає небезпечну ситуацію, накопичуючи війська і техніку, проводять сухопутні й морські маневри поблизу нашої держави. Російська влада погрожую Україні та Європі, висуваючи ультиматуми й вимагаючи так званих «гарантій безпеки» для себе, при цьому абсолютно нехтуючи такими ж правами інших держав.

І наша влада, і провідні світові лідери докладають максимум зусиль для того, щоб врегулювати ситуацію політико-дипломатичним шляхом. Свідчення тому – десятки перемовин на найвищому рівні, що відбулися протягом останніх кількох тижнів.

Наша держава хоче миру, наша держава хоче сісти за стіл переговорів і вести конструктивний діалог, проте Україна не готова поступатися національними інтересами чи суверенітетом.

Ми повністю підтримуємо зусилля Президента України, вітчизняних дипломатів, а також наших захисників – Збройні сили України.

Закликаємо всі політичні сили до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора, не розхитувати політичну ситуацію всередині країни.

Звертаємося до мешканців нашої громади й усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору. Ваш спокій допомагає владі, дипломатам і силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців.

Вірте в нашу армію, в наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу. З 2014 року  Українське військо стало найбільш потужнішим, а коаліція партнерів, які надають нам підтримку, найширша з моменту проголошення незалежності.

З метою виконання Закону України «Про основи національного спротиву», ми звертаємось до центральної влади України щодо фінансового забезпечення загонів  територіальної оборони та сприянню їхньої розбудови.

Водночас громадяни мають продовжувати працювати, не змінювати свій звичайний спосіб життя – це забезпечить нормальну економічну діяльність, а також і можливість Збройним силам захищати Україну так, як потрібно, і стільки, скільки потрібно.

Пам’ятаємо, що в єдності – наша сила! Разом ми переможемо. Слава Україні!

 

 

 

 

Білозерський міський голова                                                  Сергій МАКЄЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора