A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 04.03.2022 № 8/34–4 м.Білозерське Про умови оплати праці заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради в 2022 році

Дата: 04.03.2022 11:09
Кількість переглядів: 174

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

 

від 04.03.2022    № 8/34–4

м.Білозерське

 

Про умови оплати праці заступника міського голови з питань

діяльності виконавчих органів міської ради  в 2022  році

        

Виходячи із обсягів фінансування виконавчого комітету міської ради на 2022 рік та умов оплати праці працівників міської ради та її виконавчих органів, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 21 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування ”, Постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” (зі змінами та доповненнями), міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Заступнику  міського голови з питань діяльності виконавчих органів  міської ради ХХХХХХХХХ  на 2022 рік в межах фонду оплати праці  встановити надбавку за високі показники у праці у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та  вислугу років.
  1. Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.
  2. Здійснювати преміювання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради щомісячно у розмірі 30 відсотків заробітної плати, доплати за ранг, надбавок за вислугу років, за високі досягнення у праці.
  3. Відділу обліку та звітності виконкому міської ради (ЛЄПІЛЕНА) проводити відповідні нарахування заробітної плати за рахунок фонду оплати праці з 09 березня  2022 року.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (ФЕДЬКО)

 

 

Білозерський міський голова                                                  Сергій МАКЄЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора