A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

В Білозерській ОТГ гігієнічні набори отримали та отримають діти та батьки із багатодітних родин, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, їхні опікуни та сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Дата: 09.12.2022 15:36
Кількість переглядів: 94

В Білозерській ОТГ гігієнічні набори отримали та отримають діти та батьки із
багатодітних родин, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, їхні
опікуни та сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.


            На сьогодні продовжується обов’язкова евакуація населення з Донецької області у більш безпечні регіони України. Спільними зусиллями евакуйовано близько 3,6 тис. багатодітних сімей та 14,5 тис. дітей з багатодітних сімей. Проте, значна кількість населення відмовляється від евакуації та повертається на територію області з різних об’єктивних причин. У Донецькій області на зимовий період залишаються близько 1,7 тис. багатодітних сімей у яких виховується 6 тис. дітей та 1 109 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, їхніх опікунів та усиновлювачів (за матеріалами управлінні сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації).

           Благодійною організацією «Фонд Ріната Ахметова» було виділено гігієнічні набори в тому числі і для мешканців Білозерської міської територіальної громади у кількості 392 набори, видачу яких вже розпочато представниками служби у справах дітей, центру надання соціальних послуг та відділу культури і туризму Білозерської міської ради дітям та батькам із багатодітних родин, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, які на цей час перебувають на території Білозерської міської територіальної громади. Цей проєкт реалізується за підтримки Офісу Президента України у координації з Фондом Ріната Ахметова, міськими адміністраціями та міськими, сільськими радами.

             Продовження видачі гігієнічних наборів для батьків та дітей багатодітних родин та зимового одягу для дітей із багатодітних родин відбудеться у вівторок, 13.12.2022, в адмінбудівлі Білозерської міської ради.

        Загалом від початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова передав понад 130 тисяч наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону. Усього у 2022 році для мешканців України буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду. Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».
Служба у справах дітей Білозерської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора