A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці ХХХХХХХХХХ (с. Первомайське, вул. ХХХХХХ)

Дата: 16.02.2023 11:27
Кількість переглядів: 62

ПРОЄКТ: вноситься  спеціалістом

з земельних питань   Шальонна І.А.

 

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

 

від                 №               

м. Білозерське

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці ХХХХХХХХХХХХХ(с. Первомайське, вул. ХХХХХХХХ)

 

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 22, 116, 118, 121, 122, 186 Земельного кодексу України, законами України «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», пунктом 3 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», на підставі рішення Білозерської міської ради від 16.11.2020 № 8/1-15 «Про початок реорганізації Нововодянської сільської ради шляхом приєднання до Білозерської міської ради», розглянувши заяву ХХХХХХ, яка зареєстрована за адресою: м. Білозерське,                 вул. ХХХХХХХХ технічну документацію із землеустрою, Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ХХХХХХХХХ для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Донецька область, Добропільський район Нововодянська сільська рада, с. Первомайське, вул. ХХХХХХХХХ.

2. Передати громадянці України ХХХХХХХХХХХХ (ідентифікаційний номер – 2984615064), безоплатно у власність земельну ділянку загальною площею  0,2500 га (кадастровий номер ХХХХХХХХХХХ), 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (згідно  КВЦПЗ), із земель житлової та громадської забудови комунальної власності в межах населеного пункту с. Первомайське, вул. ХХХХХХХХХХХ,  Білозерської міської ради Покровського (раніше Добропільського) району Донецької області.

3. ПОНОМАРЬОВІЙ О.В.

3.1. Здійснити державну реєстрацію права власності на земельну ділянку, зазначену у пункті 2 цього рішення, в установленому законодавством порядку.

 

 

3.2. Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням, з дотриманням вимог статей Земельного кодексу України та інших нормативно-правових актів.

4. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (ШВЕД).

 

 

Білозерський міський голова                                                     Сергій МАКЄЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора