Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Порядок денний Сорок четвертої чергової сесії Білозерської міської ради VIII скликання 23 грудня 2022 року

Дата: 09.12.2022 14:34
Кількість переглядів: 111

Порядок  денний

Сорок четвертої  чергової  сесії Білозерської міської  ради VIII скликання

 

23 грудня  2022 року

 

 

  1. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Білозерської міської територіальної громади на 2023 рік. Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради.

 

  1. Про міський бюджет на 2023 рік.  Доповідач: Сафонова О.О. – начальник відділу обліку та звітності.

 

  1. Про внесення змін до рішення Білозерської міської ради від 23.12.2021 р.  № 8/29 –3 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Білозерської міської територіальної громади на 2022 рік». Доповідач: Сафонова О.О.  – начальник фінансового відділу Білозерської міської ради.

 

  1. Про внесення змін до рішення Білозерської міської ради від 23.12.2021 № 8/29-4 «Про міський бюджет на 2022 рік» (код бюджету 05515000000). Доповідач: Сафонова О.О.  – начальник фінансового відділу Білозерської міської ради.

 

  1. Про структуру та штати апарату та виконавчих органів міської ради на 2023 рік. Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради.

 

  1. Про умови оплати праці Білозерського міського голови в 2023  році». Доповідач: Лєпілєна Н.С. – начальник відділу обліку та звітності виконкому міської ради.

 

  1. Про умови оплати праці першого заступника Білозерського міського голови  в 2023  році» Доповідач: Лєпілєна Н.С. – спеціаліст 1 категорії  відділу обліку та звітності виконкому міської ради

 

  1. Про умови оплати праці заступника Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Білозерської міської ради  в 2023  році» Доповідач: Лєпілєна Н.С. – начальник відділу обліку та звітності виконкому міської ради

 

  1. Про умови оплати праці секретаря Білозерської міської ради  в 2023  році Доповідач: Лєпілєна Н.С. – начальник відділу обліку та звітності виконкому міської ради.

 

  1. Про умови оплати праці керуючого справами виконкому  Білозерської міської ради  в 2023  році Доповідач: Лєпілєна Н.С. – начальник відділу обліку та звітності виконкому міської ради.

 

 

  1. Про затвердження штатного розпису  комунального підприємства «Білозерський Успіх», засновником якого є Білозерська міська рада на 2023 рік. Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради

 

  1. Про затвердження штатного розпису  комунального підприємства «Білозерськсервіс», засновником якого є Білозерська міська рада на 2023 рік. Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради.

 

  1. Про затвердження штатного розпису  комунального підприємства «Білозерська служба єдиного замовника», засновником якого є Білозерська міська рада на 2023 рік. Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради.

 

  1. Про затвердження рішень виконкому прийнятих в міжсесійний період. Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради.

 

  1. Про призначення ФОМЕНКО І.Л. директором комунального підприємства «Білозерська служба єдиного замовника». Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради.

 

  1. Про призначення ФІСЕНКА  В.С. директором комунального підприємства «Білозерськсервіс». Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради

 

  1.  Про надання дозволу на передачу відділом освіти Білозерської міської ради дров КП «Білозерськсервіс» .

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину МИРОНЕНКУ Дмитру Віталійовичу для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1060). Доповідач: Шальонна І. – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо   відведення   земельної   ділянки   громадянці ПОНОМАРЬОВІЙ Оксані Вікторівні у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (с. Первомайське, вул. Ватутіна, 29). Доповідач: Шальонна І. – спеціаліст з земельних питань

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь