A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Порядок денний Тридцять третьої чергової сесії Білозерської міської ради VIII скликання 17 лютого 2022 року

Дата: 03.02.2022 14:49
Кількість переглядів: 75

Порядок  денний

Тридцять третьої чергової  сесії Білозерської міської  ради VIII скликання

 

17 лютого  2022 року

 

 

  1. Про дострокове припинення повноважень депутата Білозерської міської ради 8-го скликання ПРОКОФ’ЄВА Олексія Леонідовича. Доповідач: представник територіальної виборчої комісії.

 

  1. Про дострокове припинення повноважень депутата Білозерської міської ради 8-го скликання ВОЙТОВИЧА Ярослава Миколайовича  Доповідач: представник територіальної виборчої комісії

 

  1. Про обрання депутата Білозерської міської ради 8-го скликання ВІЛЬКОВИЧА Миколи Дмитровича. Доповідач: представник територіальної виборчої комісії

 

  1. Про обрання депутата Білозерської міської ради 8-го скликання АРТЕМЕНКА Костянтина Григоровича. Доповідач: представник територіальної виборчої комісії

 

  1. Про виконання Програми економічного та соціального розвитку міста Білозерське за 2021 рік. Доповідач: Сафонова О.О. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про виконання міського бюджету за 2021 рік. Доповідач: Сафонова О.О. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про внесення змін до рішення Білозерської міської ради від 23.12.2021 р.  № 8/29 –3 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Білозерської міської територіальної громади на 2022 рік». Доповідач: Сафонова О.О. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про внесення змін до рішення Білозерської міської ради від 23.12.2021 № 8/29-4 «Про міський бюджет на 2022 рік». Доповідач: Сафонова О.О. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 8/29-8 «Про структуру та штати апарату та виконавчих органів міської ради на 2022 рік». Доповідач: Шотт В.Г. – секретар Білозерської міської ради.

 

  1. Про передачу майна комунальної власності Білозерської  міської територіальної громади, у державну власність ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник Білозерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

 

  1. Про надання дозволу на списання з балансу КП «Білозерська служба єдиного замовника» основних засобів. Доповідач: Шотт В.Г. – секретар Білозерської міської ради.

 

  1.  Затвердження рішень виконкому прийнятих в міжсесійний період. Доповідач: Купцова В.Г. -  начальник управління соціального захисту населення міської ради.

 

  1. Про затвердження  Програми «Оздоровлення та відпочинку дітей на 2022 рік». Доповідач: Купцова В.Г. -  начальник управління соціального захисту населення міської ради                                                             

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)       ПОНОМАРЬОВУ Олександру Васильовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці ІВАШИНІЙ Наталії Вікторівні у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Первомайське). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ТРІСКАЧУ Олександру Олександровичу (в межах населених пунктів с. Благодать). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину СЕМИРУНЧИКУ Михайлу Миколайовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1.  Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці СМІРНОВІЙ Юлії Михайлівні (в межах населених пунктів с. Благодать). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину СМІРНОВУ Олександру Олександровичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з ведення товарного сільськогосподарського виробництва на ведення особистого селянського господарства громадянці СТУПАКОВІЙ Ганні Андріївні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з ведення товарного сільськогосподарського виробництва на ведення особистого селянського господарства громадянці ШАЛЬОННІЙ Інні Анатоліївні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з ведення товарного сільськогосподарського виробництва на ведення особистого селянського господарства громадянину ЯГУПЦЮ Олександру Анатолійовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з ведення товарного сільськогосподарського виробництва на ведення особистого селянського господарства громадянину ШАЛЬОННОМУ Віталію Миколайовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину КОНОВАЛЮКУ Тарасу Олександровичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці ТЕРЕЩЕНКО Ользі Володимирівні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ТЕРЕЩЕНКУ Сергію Геннадійовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки державної власності в натурі (на місцевості), що перебуває у постійному користуванні громадянки СТРЕПОЧЕНКО Ірини Петрівни (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:0939). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки державної власності в натурі (на місцевості), що перебуває у постійному користуванні громадянина СТРЕПОЧЕНКА Миколи Борисовича (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:0937). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки державної власності в натурі (на місцевості), що перебуває у постійному користуванні громадянина СТРЕПОЧЕНКА Миколи Борисовича (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:0940). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки державної власності в натурі (на місцевості), що перебуває у постійному користуванні громадянки ЧИЧЕРІНОЇ Галини Дмитрівни (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:0938). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину ІСАЙЧЕНКУ Івану Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1057). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці МАЛАКАУСКАС Олені Іванівні для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1056). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань .

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину СИСІ Дмитру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1058). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 18.11.2021 №8/26-39 «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ДОВЖЕНКУ Віктору Миколайовичу». Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 18.11.2021 №8/26-43 «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину НАГНИБІДІ Віктору Васильовичу». Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про поновлення дії договору оренди землі (земельної ділянки)  ТРУНОВУ Ю.В. (1411570500:00:028:0001). Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою загальною площею 0,6436 га кадастровий номер (1411570500:00:013:0005). Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про надання права постійного користування земельною ділянкою загальною площею 0,6436 га кадастровий номер (1411570500:00:013:0005)

 

  1.  Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  №1 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  №2 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  № 3 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  № 4 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  № 5 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про намір передати в оренду індивідуально визначене нерухоме майно вбудованого нежитлового приміщення  № 6 в місті Білозерське, вул. Шахтарської Слави, буд. 25, площею 7,15 кв.м. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про передачу в  оренду  частини приміщення будівлі виконавчого комітету Білозерської міської ради  в м.Білозерське по  вул. імені Олександра Первія, буд.4 для розміщення фінансового відділу  Білозерської міської ради. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 8/29-29 «Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Білозерської міської  територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні в 2022 році». Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 8/29-30 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Білозерської міської  територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону в 2022 році». Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про погодження рішення про намір продовжити договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.
  2. Про звернення Білозерського міського голови та депутатів Білозерської міської ради VIII скликання до мешканців Білозерської міської територіальної громади. Доповідач. Макєєв С.В. – міський голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора