A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Порядок денний Тридцять першої чергової сесії Білозерської міської ради VIII скликання 20 січня 2022 року

Дата: 05.01.2022 14:51
Кількість переглядів: 53

Порядок  денний

Тридцять першої чергової  сесії Білозерської міської  ради VIII скликання

 

20 січня  2022 року

 

 

  1. Про затвердження плану роботи Білозерської міської ради VIII скликання  на  I півріччя  2022 року. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 8/29-8 «Про структуру та штати апарату та виконавчих органів міської ради на 2022 рік». Доповідач: Корінецька Н.О. - т.в.о. начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Білозерської міської ради.

 

  1. Про затвердження мережі закладів культури Білозерської міської територіальної громади в новій редакції. Доповідач: Корінецька Н.О. - т.в.о. начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Білозерської міської ради.

 

  1. Про затвердження Програми місцевих стимулів для медичних працівників Білозерської міської територіальної громади на 2022-2026 роки. Доповідач: Бикова М.О. – директор КНП «ЦПМСД».

 

  1. Про звіти комунальних підприємств  «Білозерськсервіс», «Білозерський Успіх», «Білозерська служба єдиного замовника»  про роботу підприємств за 2021 рік. Доповідачі: директори КП

 

  1. Про виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами  на території Білозерської міської територіальної громади на 2021-2025 роки за 2021 рік. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови.

 

  1. Про передачу виконавчим комітетом Білозерської  міської ради на баланс  комунального підприємства   «Білозерськсервіс»  основних засобів та малоцінних необоротних матеріальних  активів.. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови.

 

  1. Про затвердження переліку об'єктів, переліку підприємств для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт та видів оплачуваних робіт, які будуть виконувати порушники, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на території Білозерської міської територіальної громади на 2022 рік. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови.

 

  1. Про затвердження переліку об'єктів, переліку підприємств для засуджених до покарань у виді громадських робіт, та видів безоплатних робіт, які будуть виконувати засуджені до громадських робіт на території Білозерської міської територіальної громади на 2022 рік. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови.

 

  1. Про затвердження переліку об'єктів, переліку підприємств для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та видів безоплатних робіт, які будуть виконувати порушники, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на території Білозерської міської територіальної громади на 2022 рік. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.09.2021 № 8/23-14 «Про списання з балансу багатоквартирного будинку». Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради

 

  1.  Про внесення змін до рішення міської ради від 23.09.2021 № 8/23-15 «Про списання з балансу багатоквартирного будинку за адресою: м.Білозерське, вул. Будівельна, буд.3». Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.09.2021 № 8/23-16 «Про списання з балансу багатоквартирного будинку за адресою: м.Білозерське, вул. Будівельна, буд. 23». Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.09.2021 № 8/23-17 «Про списання з балансу багатоквартирного будинку за адресою: м.Білозерське, вул. Пушкіна, буд. 9». Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 18.11.2021 р.  № 8/26-7 «Про списання з балансу багатоквартирного  будинку за адресою: м.Білозерське, вул. Шахтарської Слави, будинок 16». Доповідач: Шотт В.Г. - секретар  Білозерської міської ради.

 

  1. Про передачу до відділу культури, туризму, молоді та спорту Білозерської міської ради  ємності для води «ODSO 1100л». Доповідач: Карпова О.В. – начальник відділу освіти Білозерської міської ради.

 

  1. Про погодження відділу освіти Білозерської міської ради рішення про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення у місті Білозерське по вул. Театральна, буд. 3 площею 65,0 кв.м. Доповідач: Карпова О.В. – начальник відділу освіти Білозерської міської ради

 

  1. Про погодження відділу освіти Білозерської міської ради рішення про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення у місті Білозерське по вул. Театральна, буд. 3 площею 87,8 кв.м. Доповідач: Карпова О.В. – начальник відділу освіти Білозерської міської ради

 

  1. Про погодження відділу освіти Білозерської міської ради рішення про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення у місті Білозерське по вул. Театральна, буд. 3 площею 89,6 кв.м. Доповідач: Карпова О.В. – начальник відділу освіти Білозерської міської ради

 

  1. Про затвердження Порядку надання пільг особам з інвалідністю по зору 1 та 2 групи, дітям з інвалідністю по зору до 18 років у 2022 році. Доповідач: Купцова В.Г. – начальник УСЗН Білозерської міської ради

 

  1. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради від Міністерства соціальної політики України окремого індивідуально визначеного майна. Доповідач: Купцова В.Г. – начальник УСЗН Білозерської міської ради.

 

  1. Про припинення договору оренди індивідуально визначеного нерухомого майна вбудованого нежитлового приміщення в м. Білозерське за адресою: вул. Шахтарської Слави, буд.25, з фізичною особою - підприємцем ПШЕНОВОЮ Н.С. Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 8/29-29 «Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Білозерської міської  територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні в 2022 році». Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 8/29-30 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Білозерської міської  територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення  аукціону в 2022 році». Доповідач: Шатунова Оксана Олексіївна – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та землеустрою

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці ЧАЛІЙ Тетяні Іванівні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці БОГУНСЬКІЙ Світлані Віталіївні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці ЛЮКЕВИЧ Ірині Євгеніївні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ПЕТРОВУ Ігорю Івановичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва громадянину ПЕТРОВУ Сергію Григоровичу  (с. Благодать). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці ТУРБАНОВІЙ Тетяні Олександрівні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ТУРБАНОВУ Сергію Володимировичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ТКАЧЕНКУ Артему Станіславовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці ТКАЧЕНКО Анастасії Володимирівні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ЧАЛОМУ Ігорю Сергійовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці КОНОПЛЯНКО Ользі Іванівні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці БЄЛОУСОВІЙ Наталії Ігнатівні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину СОЛЯНОВУ Денису Олександровичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину МИРОНЕНКУ Дмитру Віталійовичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці БІЛОБРОВІЙ Наталії Петрівні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ГОЛІКУ Ігорю Олександровичу (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці ГОЛІК Олені Валеріївні (за межами населених пунктів). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину ДЬОМІНУ Олександру Володимировичу (в межах населених пунктів   с. Первомайське). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.10.2021 №8/24-42 «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину СИСІ Дмитру Володимировичу». Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці ШАРОНОВІЙ Олександрі Ігорівні для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1051). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину ШАРОНОВУ Дмитру Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1050). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у  власність  громадянину РОСЛОВУ Артему Сергійовичу (с. Первомайське, вул. Миру, буд. 2). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці ГАЛАЙКО Наталі Павлівні для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1015). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці ЗАПОРОЖЕЦЬ Верониці Петрівні для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1012). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину НЕЩЕРЕТНЬОМУ Сергію Михайловичу для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1013). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці СІНЕЛЬНИКОВІЙ Вірі Федосіївні для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1014. Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину ДЕМЧЕНКУ Семену Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1054). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину ЄРОХІНУ Олексію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів 1422085500:01:000:1055). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину ХРОМОМУ Сергію Павловичу для ведення особистого селянського господарства (в межах населених пунктів с. Первомайське 1422085500:03:000:0101). Доповідач: Шальонна Інна Анатоліївна – спеціаліст з земельних питань

 

 

  1. Про проведення опалювального сезону 2021 – 2022 р.р. на території Білозерської міської територіальної громади. Доповідачі: представники комунальних підприємств, Ассоціацій СББ.

 

  1. Про передачу основних засобів відділу освіти Білозерської міської ради. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови

 

  1. Про призначення уповноваженої особи виконавчого комітету Білозерської міської ради за організацію та проведення процедур закупівель/спрощених закупівель. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови.

 

  1. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність територіальної громади Білозерської міської ради гуртожитку, який  знаходиться на балансі державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток». Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови
  2. Про надання попередньої згоди на прийняття об’єктів комунальної власності Добропільської міської територіальної громади, в особі Добропільської міської ради, у комунальну власність Білозерської міської територіальної громади. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови
  3. Про надання попередньої згоди на прийняття об’єктів, що є  комунальною власністю Добропільської міської територіальної громади, в особі Добропільської міської ради, у комунальну власність Білозерської міської територіальної громади. Доповідач: Прокоф’єв М.Л. – заступник міського голови

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора