A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 19.01.2023 № 8/46-7 м. Білозерське Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги членам родин осіб, які загинули внаслідок збройного конфлікту, виконавцю волевиявлення або особі, що зобов’язалася поховати померлого учасника бойових д

Дата: 26.01.2023 11:27
Кількість переглядів: 68

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

від 19.01.2023  № 8/46-7

м. Білозерське

 

 

 

Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги членам родин осіб, які загинули внаслідок збройного конфлікту, виконавцю волевиявлення або особі, що зобов’язалася поховати померлого учасника бойових дій, постраждалого учасника Революції Гідності або померлу особу з інвалідністю внаслідок війни 

 

 

        З метою надання матеріальної допомоги членам родин осіб, які загинули внаслідок збройного конфлікту, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Порядок надання матеріальної допомоги членам родин осіб, які загинули внаслідок збройного конфлікту, виконавцю волевиявлення або особі, що зобов’язалася поховати померлого учасника бойових дій, постраждалого учасника Революції Гідності або померлу особу з інвалідністю внаслідок війни  (додається).

2. Координацію роботи за виконанням даного рішення покласти  на Управління соціального захисту Білозерської міської ради (КУПЦОВА).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (ФЕДЬКО).

  

 

Міський голова                                                                             Сергій МАКЄЄВ

 

 

Купцова Валентина 0993792423

 

 

 

Додаток  

до рішення міської ради  

19.01.2023  № 8/46-7

 

Порядок

надання матеріальної допомоги членам родин осіб, які загинули внаслідок збройного конфлікту, виконавцю волевиявлення або особі, що зобов’язалася поховати померлого учасника бойових дій, постраждалого учасника Революції Гідності або померлу особу з інвалідністю внаслідок війни

 

 

1. Цей порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у бюджеті Білозерської міської територіальної громади (далі – бюджетні кошти) для надання матеріальної допомоги членам родин осіб, які загинули внаслідок збройного конфлікту, виконавцю волевиявлення або особі, що зобов’язалася поховати померлого учасника бойових дій, постраждалого учасника Революції Гідності або померлу особу з інвалідністю внаслідок війни  (далі – допомога).

 

         2. Допомога виплачується управлінням соціального захисту населення Білозерської міської ради (далі - УСЗН) членам родин осіб, які загинули внаслідок збройного конфлікту, виконавцю волевиявлення або особі, що зобов’язалася поховати померлого учасника бойових дій, постраждалого учасника Революції Гідності або померлу особу з інвалідністю внаслідок війни,  зареєстрованим на території  Білозерської міської територіальної громади (далі - особи) у порядку черговості.

        

          3. Допомога виплачується особі на підставі заяви, поданої до УСЗН на ім’я голови комісії з надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян (далі - Комісія), утвореною рішенням виконавчого комітету від          28 березня 2022 року № 29,  та доданого до заяви переліку документів:

копії паспорта громадянина України або ID-картки  з довідкою про реєстрацію місця проживання особи або додатком 13, який видають органи реєстрації;

 

копії реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, офіційно повідомили про це відповідному контролюючому органові і мають про це відмітку в паспорті);

       

         документ, який підтверджує родинний зв'язок з особою, яка загинула внаслідок збройного конфлікту;

 

          копія свідоцтва про смерть;

 

          копія посвідчення або документу, який підтверджує статус особи, яка загинула внаслідок збройного конфлікту;

 

 

 

 

 

 

номер особистого банківського рахунку;

 

згоду на обробку персональних даних.

 

5. Копії документів, поданих для отримання допомоги, засвідчуються посадовими особами УСЗН, до яких надаються оригінали документів.

 

6. Обробка персональних даних осіб, що надають документи для отримання допомоги відповідно до цього Порядку здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних».

      

          7. Рішення про виплату допомоги або відмову в наданні допомоги приймається на засіданні Комісії.

 

8. Підставою для виплати матеріальної допомоги є рішення Комісії.

 

          9. Допомога виплачується УСЗН у межах коштів, що передбачені на цю мету в бюджеті міської територіальної громади на відповідний рік згідно Програми економічного і соціального розвитку Білозерської міської територіальної громади у розмірі 2000 грн. на родину.   

10. Допомога виплачується шляхом перерахування коштів на особистий банківський рахунок особи.

 

 

 

Білозерський міський голова                                                  Сергій МАКЄЄВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора