Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 23.12.2022 № 8/44–1 м.Білозерське Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Білозерської міської територіальної громади на 2023 рік

Дата: 27.12.2022 10:07
Кількість переглядів: 17

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

 

від  23.12.2022    № 8/44–1                                                              

м.Білозерське

 

 

Про затвердження Програми економічного

і соціального розвитку Білозерської міської

територіальної громади на 2023 рік

        

 

Керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», заслухавши  інформацію начальника фінансового відділу міської ради САФОНОВОЇ Ольги Олександрівни,  Білозерська міська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

  1.  Затвердити Програму економічного і соціального розвитку Білозерської міської територіальної громади на 2023 рік ”  (додатки  1, 2).

2.   В разі зміни макроекономічних показників розвитку міської громади та показників міського бюджету розглянути на сесії міської ради корегування Програми економічного і соціального розвитку Білозерської міської територіальної громади на 2023 рік.

3. Виконавчому комітету Білозерської міської ради визначити організаційний порядок реалізації Програми економічного та соціального розвитку Білозерської міської територіальної громади на 2023 рік, забезпечити контроль за її виконанням.

  1.   Контроль за виконанням даного рішення  покласти на  постійні комісії

міської ради (ФЕДЬКО І.Д, ШЕВЧЕНКО А.В., ВОРОНА В.В., РЯБЧЕНКО П.І.), першого заступника Білозерського міського голови ПРОКОФ’ЄВА М.Л.    

 

 

 

Білозерський міський голова                                                  Сергій МАКЄЄВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора