Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 17.11.2022 № 8/42-6 м. Білозерське Про прийняття майна на відповідальне зберігання з правом користування

Дата: 23.11.2022 11:06
Кількість переглядів: 33

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

 

від 17.11.2022 № 8/42-6

м. Білозерське

 

Про прийняття  майна на відповідальне зберігання з правом користування

 

Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про правовий режим воєнного стану»,  відповідно до розпорядження Добропільської міської військової адміністрації Андрія БОНДАРЕНКА  № 49 від 31.10.2022 «Про передачу Білозерській міській об’єднаній територіальній громаді, в особі Білозерської міської ради, майна на  відповідальне зберігання з правом користування»,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Прийняти від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради майно на  відповідальне зберігання з правом користування, а саме: будівлю Палацу спорту, мультифункціональний  майданчик для занять ігровими видами спорту, спортивний майданчик зі штучним покриттям (футбольне поле)та інше майно, що їх обслуговує  на загальну суму 6309023,13 (шість мільйонів триста дев’ять тисяч двадцять три гривні 13 копійок)  згідно з додатком.
  2. Виконавчому комітету Білозерської міської ради в особі Білозерського міського голови МАКЄЄВА Сергія Володимировича укласти договір відповідального зберігання з правом користування майна  відповідно до вимог чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (ФЕДЬКО) та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (РЯБЧЕНКО).

 

 

 

 

Білозерський міський голова                                                        Сергій МАКЄЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора