A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про надання згоди на передачу в суборенду Товариством з обмеженою відповідальністю «ДОБРІ ЛІКИ» вбудованого нежитлового приміщення в м.Білозерське за адресою вул. Ватутіна, буд. 1 Товариству з обмеженою відповідальністю «АДМОТІС»

Дата: 11.05.2023 11:01
Кількість переглядів: 65

ПРОЕКТ: заступником Білозерського міського голови  з питань діяльності виконавчих органів міської ради ВОЙТОВИЧЕМ Я.М.

Фото без опису

 

 

 

 

 

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

від  25.05.2023 р.   № 8/52-   

м. Білозерське

 

 

Про надання згоди на передачу в суборенду  Товариством з обмеженою відповідальністю «ДОБРІ ЛІКИ» вбудованого нежитлового приміщення в м.Білозерське за адресою вул. Ватутіна, буд. 1 Товариству з обмеженою відповідальністю «АДМОТІС»

            

         

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  ,,Про оренду державного та комунального майна”, розглянувши заяви  директора ТОВ «ДОБРІ ЛІКИ» від 21 березня 2023 року № 65 та директора ТОВ «АДМОТІС» від 21 березня 2023 року № 6, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дозволити Товариству з обмеженою відповідальністю «ДОБРІ ЛІКИ» передати в суборенду  вбудоване нежитлове приміщення площею  59,9 кв.м. в м. Білозерське за адресою: вул. ххххххххх,  для розміщення Товариства з обмеженою відповідальністю «АДМОТІС».

2. Запропонувати Товариству з обмеженою відповідальністю «ДОБРІ ЛІКИ» укласти договір суборенди на вказане приміщення на термін, що не перевищує строку дії  договору оренди.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (РЯБЧЕНКО).

 

 

 

 

 

Секретар Білозерської міської ради                                        Вікторія ШОТТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора