Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 25.05.2023 р. № 8/52-4 м. Білозерське Про надання згоди на передачу в суборенду Товариством з обмеженою відповідальністю «ХХХХХ» вбудованого нежитлового приміщення в м.Білозерське за адресою вул. ХХХХ, буд. ХХ Товариству з обмеженою відп

Дата: 01.06.2023 12:00
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 

 

 

 

 

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

від  25.05.2023 р.   № 8/52-4   

м. Білозерське

 

 

Про надання згоди на передачу в суборенду  Товариством з обмеженою відповідальністю «ХХХХХХХ» вбудованого нежитлового приміщення в м.Білозерське за адресою вул. ХХХХХ, буд. ХХ Товариству з обмеженою відповідальністю «ХХХХХХ»

            

          Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  ,,Про оренду державного та комунального майна”, розглянувши заяви  директора ТОВ «ХХХХХ» від 21 березня 2023 року № 65 та директора ТОВ «ХХХХХХ» від 21 березня 2023 року № 6, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дозволити Товариству з обмеженою відповідальністю «ХХХХХ» передати в суборенду  вбудоване нежитлове приміщення площею  59,9 кв.м. в м. Білозерське за адресою: вул. хххххх, буд. хххх,  для розміщення Товариства з обмеженою відповідальністю «ХХХХХ».

2. Запропонувати Товариству з обмеженою відповідальністю «ХХХХХХ» укласти договір суборенди на вказане приміщення на термін, що не перевищує строку дії  договору оренди.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (РЯБЧЕНКО).

 

 

 

 

 

Секретар Білозерської міської ради                                        Вікторія ШОТТ

 

Згідно з  оригіналом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора