Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 19.05.2022 № 8/36 –12 Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки ХХХХХХХХХХХХХХ для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (для обслуговування виробничого будинку з господарськими (допоміжними) б

Дата: 26.05.2022 10:11
Кількість переглядів: 19

БІЛОЗЕРСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

 

від 19.05.2022  № 8/36 –12  

м. Білозерське

 

 

Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки  ХХХХХХХХХХХХ для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (для обслуговування виробничого будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами (с. Нововодяне, вул. ХХХХХ)

 

 

Керуючись ст.  26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 40, 93, 116, 122 Земельного кодексу України, Законами України «Про землеустрі», «Про оренду землі», на підставі рішення Білозерської міської ради від 16.11.2020 № 8/1-15 «Про початок реорганізації Нововодянської сільської ради шляхом приєднання до Білозерської міської ради», розглянувши заяву ХХХХХХХХХ, який зареєстрований за адресою:  с. Нововодяне, вул. ХХХХХХХХХ, буд. Х, проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, Білозерська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. ХХХХХХХХХХХХ для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (для обслуговування виробничого будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами с. Нововодяне, вул. ХХХХХХХХ із земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності, що перебувають у запасі Білозерської міської ради (раніше Нововодянської сільської  ради) Покровського (раніше Добропільського) району Донецької області.

2. Передати громадянину України ХХХХХХХХХ (ідентифікаційний номер – ХХХХХХХХХ), в оренду строком на 20 (двадцять) років, земельну ділянку загальною площею 0,1093 га землі під сільськогосподарськими та іншими господарськими будівлями і дворами, кадастровий номер ХХХХХХХХ, із земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності, що перебувають у запасі, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (для обслуговування виробничого будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами с. Нововодяне, вул. Донецька Покровського (раніше Добропільського) району Донецької області.

3. Встановити орендну плату в розмірі 3 (трьох) відсотків від нормативної грошової оцінки землі.

4. Громадянину ХХХХХХХ.:

- виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;  

- право оренди земельної ділянки зареєструвати згідного чинного законодавства,                право оренди виникає  з моменту  державної реєстрації цього права.

5. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (ШВЕД).

 

 

 

 

 

Білозерський міський голова                                                     Сергій МАКЄЄВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора