Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 20.12.2022 №62 Про затвердження складу міської спеціальної комісії з ліквідації наслідків аварій і катастроф на енергетичних об`єктах та план реагування при виникненні на території Білозерської міської територіальної громади аварій і катастроф

Дата: 27.12.2022 11:05
Кількість переглядів: 22

БІЛОЗЕРСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 20.12.2022 №62

м. Білозерське

 

 

Про затвердження складу міської спеціальної комісії з ліквідації наслідків аварій і катастроф на енергетичних об`єктах та  план  реагування при виникненні на території Білозерської міської територіальної громади аварій і катастроф на енергетичних об`єктах у новій редакції

 

 

 

Відповідно до статті 130 Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012

№ 5403-VI, з метою підвищення рівня запобігання, реагування та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, якісного розроблення планів реагування на надзвичайні ситуації та у зв’язку з кадровими змінами, виконком Білозерської міської ради,

 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити склад міської спеціальної комісії на території Білозерської міської територіальної громади з ліквідації наслідків аварій і катастроф на енергетичних об`єктах у новій редакції (додаток 1).

2. Затвердити план реагування при виникненні на території Білозерської міської територіальної громади аварій і катастроф на енергетичних об`єктах у новій редакції (додаток 2).

3. Затвердити календарний план основних заходів на території Білозерської міської територіальної громади щодо організації аварійно-відновлювальних робіт та ліквідації наслідків аварій і катастроф на енергетичних об`єктах у новій редакції (додаток 3).

4. Рішення виконкому Білозерської міської ради від 15.11.2022 №60                          «Про затвердження плану реагування при виникненні на території Білозерської міської територіальної громади аварій і катастроф на енергетичних об’єктах та склад міської спеціальної комісії з ліквідації наслідків аварій і катастроф на енергетичних об’єктах» вважати таким, що втратило чинність.

5.Організаційне виконання рішення покласти на першого заступника міського голови ПРОКОФ’ЄВА Миколу та головного спеціаліста з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Білозерської міської ради ВОЛКОВА Олександра.

6.Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на міського голову МАКЄЄВА Сергія .

 

Міський голова                                                                                      Сергій МАКЄЄВ

Волков Олександр 0500711008


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора