Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 20.12.2022 №63 м. Білозерське Про затвердження складу міської спеціальної комісії з ліквідації наслідків при виникненні на території Білозерської міської територіальної громади транспортних аварій (катастроф) та плану реагування при виникненні

Дата: 27.12.2022 11:09
Кількість переглядів: 28

БІЛОЗЕРСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 20.12.2022 №63

м. Білозерське

 

Про затвердження складу міської спеціальної комісії з ліквідації наслідків при виникненні на території  Білозерської міської територіальної громади транспортних аварій (катастроф) та плану реагування при виникненні на території  Білозерської міської територіальної громади транспортних аварій (катастроф) у новій редакції

 

Відповідно до статті 130 Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 р. № 5403-VI, з метою підвищення рівня запобігання, реагування та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, якісного розроблення планів реагування на надзвичайні ситуації виконком Білозерської міської ради та у зв’язку з кадровими змінами,

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити склад міської спеціальної комісії з ліквідації наслідків при виникненні на території  Білозерської міської територіальної громади транспортних аварій (катастроф) (додаток 1).

2. Затвердити план реагування при виникненні на території  Білозерської міської територіальної громади транспортних аварій (катастроф) у новій редакції (додаток 2).

3. Затвердити календарний план основних заходів управління щодо організації аварійно-відновлювальних робіт та ліквідації наслідків транспортних аварій на території Білозерської міської територіальної громади (катастроф) (додаток 3).

4. Рішення виконкому Білозерської міської ради від 18.05.2022 №58 «Про затвердження плану реагування при виникненні на території Білозерської міської територіальної громади транспортних аварій (катастроф)» вважати таким, що втратило чинність.

5.Організаційне виконання рішення покласти на першого заступника міського голови ПРОКОФ’ЄВА Миколу та головного спеціаліста з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Білозерської міської ради ВОЛКОВА Олександра.

6.Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на міського голову МАКЄЄВА Сергія .

 

 

 

Міський голова                                                                                     Сергій МАКЄЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора