Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

від 20.12.2022 №65 Про вдосконалення організації роботи міського штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Білозерської міської територіальної громади, оперативне реагування на них у новій редакц

Дата: 27.12.2022 11:11
Кількість переглядів: 21

БІЛОЗЕРСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 20.12.2022 №65

  м. Білозерське

 

Про вдосконалення організації роботи міського штабу

з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного

характеру на території Білозерської міської територіальної громади,

оперативне реагування на них у новій редакції 

 

 

Відповідно до статті 19 Кодексу цивільного захисту України (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», керуючись статтями 38, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з кадровими змінами, виконком Білозерської міської ради,

 

ВИРІШИВ:

 

1. Призначити головою міського штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій на території Білозерської міської територіальної громади (далі – міський штаб)  Білозерського міського голову МАКЄЄВА Сергія:

1.1 Надати право голові міського штабу затверджувати персональний склад міського штабу та оперативні мобільні групи.

2. Затвердити склад міського штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій на території Білозерської міської територіальної громади у новій редакції (додаток 1).

3. Затвердити Положення про міський штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Білозерської міської територіальної громади у новій редакції (додаток 2).

4. Затвердити склад міської мобільної оперативної групи для роботи у місті загрози під час виникнення надзвичайних ситуацій на території Білозерської міської територіальної громади у новій редакції (додаток 3).

5. Затвердити Положення про міську мобільну оперативну групу для роботи у місті загрози під час виникнення надзвичайних ситуацій на території Білозерської міської територіальної громади у новій редакції (додаток 4).

6. Затвердити склад міського штабу з координації дій Білозерської міської ради та її виконавчих органів, підприємств, установ, організацій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на території Білозерської міської територіальної громади в зимовий період та проведення відповідних оперативних заходів у новій редакції (додаток 5).

7. Рішення виконкому Білозерської міської ради від 15.11.2021 №55 «Про вдосконалення організації роботи міського штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, оперативне реагування на них» вважати таким, що втратило чинність. 

8. Організаційне виконання рішення виконкому міської ради покласти на першого заступника міського голови ПРОКОФ’ЄВА Миколу та головного спеціаліста з

 

 

 

надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Білозерської міської ради ВОЛКОВА Олександра.

9.  Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на міського голову МАКЄЄВА Сергія.

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                                      Сергій МАКЄЄВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора