A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Покровське районе управління ГУ ДСНС України нагадує

Дата: 08.09.2023 09:36
Кількість переглядів: 47

Покровське районе управління ГУ ДСНС України нагадує, що на Донеччині триває заборона відвідування водойм та лісових масивів.

              В першу чергу такі заходи направлені за для убезпечення населення від потрапляння на вибухонебезпечні предмети, такі як міни або не здетоновані снаряди. Вони можуть ховатися в будь-яких місцях та бути приховані від ока людини. Багато снарядів можуть впасти та не вибухнути. До таких предметів заборонено підходити, фотографувати їх, робити будь-які механічні дії. Також країна-агресор не одноразово влучала в місця масового відпочинку на водоймах. Тому для власної безпеки краще почекати.

З приводу пожежонебезпечного періоду діє заборона розведення багаття, так як один необачний рух може призвести до жахливих наслідків. Маленький вогник або іскра можуть перекинутися на суху траву, а безконтрольне горіння перейде на дерева. Із-за чого велика площа лісу буде вражена полум’ям, а велика кількість тварин постраждають і залишиться без будинку.

               Також рятувальники нагадують батькам навчати дітей  правилу «Не клав – не чіпай», через те, що велика кількість небезпечних предметів маскують під іграшки або інші побутові предмети та прилади, роблять їх різнокольоровими для привертання уваги. Обов’язково наголошуйте дітям, що будь-які невідомі предмети на вулиці не можна піднімати, штиркати палицею, кидати камінням та засипати землею.


Бережіть себе, та своїх близьких!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора