A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Робоча зустріч з керівництвом Білозерської міської громади

Дата: 09.11.2023 11:58
Кількість переглядів: 35

Робоча зустріч з керівництвом Білозерської міської громади

Сьогодні відбулась робоча зустріч в.о. директора Добропільського міського центру зайнятості Тетяни Яцури з начальником Білозерської міської військової адміністрації Сергієм Макєєвим та заступником Білозерського міського голови Миколою Прокоф’євим.

Під час зустрічі були обговорені подальші кроки співпраці у напрямку вирішення питань зайнятості населення громади, розширення видів робіт на суспільно корисні роботи. Залучення молоді для участі в оплачуваних громадських роботах.

 Була приділена увага участі підприємців громади та ветеранів у грантовій програмі «Власна справа», як додаткових можливостей для розвитку бізнесу, розширенні послуг, які мешканці можуть отримати безпосередньо за місцем проживання.

Керівництво громади було поінформовано про відновлення обслуговування клієнтів в приміщенні центру зайнятості і збереження дистанційного формату для тих, хто має проблеми з транспортною доступністю.

«Укомплектування вакантних посад, створення нових робочих місць – зараз це можливо через участь роботодавців в активних програмах зайнятості», - акцентувала увагу Тетяна Яцура.

Плідна співпраця органів влади та центру зайнятості визначає шляхи подолання проблемних питань, підтримки незайнятого населення та залучення до працевлаштування, підвищення якості робочої сили та розвитку громади.

Працюємо на результат, допомагаємо кожному.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора