Білозерська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ІНФОРМАЦІЯ ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В АГРОПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ ТА ЗАБОРОНА СПАЛЮВАННЯ СТЕРНІ ТА СУХОЇ РОСЛИННОСТІ НА ТЕРИТОРІЇ БІЛОЗЕРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 10.07.2024 13:19
Кількість переглядів: 46

Всі об’єкти агропромислового комплексу та організація їхньої роботи повинні відповідати встановленим вимогам пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, відповідно до: «Кодексу цивільного захисту України», «Правил пожежної безпеки в Україні», «Правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі України».

        Під час збирання врожаю ранніх зернових культур дотримуватись вимог «Правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі України»

        Керівникам сільгосппідприємств провести з працівниками позапланові інструктажі з питань дотримання правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі, зокрема під час проведення жнив.

        Керівникам сільгосппідприємств організувати проведення дискування полів після збирання врожаю зернових колосових культур відповідно до агротехнологічних вимог.

        Заборона спалювання стерні та сухої рослинності передбачаються адміністративною та кримінальною відповідальністю за порушення вимог законодавства в сфері пожежної безпеки Кодексом України про адміністративне порушення та Кримінальним кодексом України

        Просимо всіх землекористувачів вжити заходів з підготовки та збиранню врожаю у 2024 році та дотримуватись вимого правил пожежної безпеки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Білозерська міська військова адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь